METTE LINDBERG

HANDELSBETINGELSER

Firmaoplysninger

Mette Lindberg Maleri
Kroghsvej 26B
DK-8600 Silkeborg
Tlf. nr. +45 29653039

CVR-nummer: 35941185

Officiel e-mail-adresse: [email protected]
Officiel web-adresse: www.mettesmaleri.dk

Levering indenfor 1-2 uger.
14 dages fuld returret ex. fragt.
Store malerier koster som udgangspunkt 600 kr. for levering med fragtfirma I Danmark. Mindre malerier koster 300 kr. i fragt. Kontakt mig for præcis pris.
Ved køb af maleri for over 9000 kr. er der gratis fragt.
Du kan selv afhente efter aftale.

Alle kunstgenstande er solgt under reglerne om kunstnermoms (5%)

Handelsbetingelser rettet specifikt mod køb af malerier

BESTILLING
Du køber et maleri ved at kontakte Mette Lindberg pr. mail eller telefon.
Alle priser er angivet inklusive alle danske afgifter, told m.m.

Alle handler hos Mette Lindberg maleri indgås på dansk.

BEKRÆFTIGELSE
Mette Lindberg bekræfter dit køb af maleri via email og beder dig i den forbindelse om at bekræfte disse handelsbetingelser.

Når dit maleri er afsendt, modtager du en faktura, som skal betales inden 8 dage.

Du har fuld returret i 14 dage, med mindre andet er aftalt. Omkostninger for returfragt afholdes ikke af Mette Lindberg Maleri men af køber. Maleriet skal leveres tilbage i samme stand, som det var modtaget.

LEVERINGSTID
Fra du har købt dit maleri, kan der – alt afhængig af fragtfirmaets tilgængelighed – gå op til 14 dage til du modtager dit maleri.

Du er også velkommen til at afhente det på Vejlbovej 60, 8600 Silkeborg.

BETALING
Hos Mette Lindberg Maleri modtager du en faktura, som skal betales inden 8 dage.

FORSENDELSE
Dit maleri leveres hos dig af en fragtmand, som Mette Lindberg laver aftale med. Normalt skal du være hjemme, når maleriet leveres, men der kan også aftales et sted, hvor maleriet kan sættes.

BESKADIGELSE UNDER TRANSPORT
Hvis varen beskadiges eller går tabt under transporten fra Mette Lindberg Maleri, er Mette Lindberg erstatningsansvarlig. Du skal dog meddele problemet til Mette Lindberg Maleri.

FORTRYDELSESRET
Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos Mette Lindberg Maleri. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres med en kopi af fakturaen og hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt eller hvis du ikke kan medsende/fremvise en faktura.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.
Derudover er du erstatningsansvarlig for varen samt forsendelsen.

REKLAMATIONSRET
Når du køber et maleri hos Mette Lindberg Maleri, har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få ombyttet varen, få et afslag i prisen eller få pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ønsker du at reklamere, kontakt da Mette Lindberg Maleri.

Handelsbetingelser rettet specifikt mod køb af online-kurser og -produkter

Personoplysninger
Mette Lindberg Maleri forbeholder sig retten til at lukke for adgangen til online-produkter, såfremt de indtastede personoplysninger er falske.

Brugsaftale v. køb af online-kurser/produkter
Produkter/kurser, du køber hos Mette Lindberg Maleri er til dig personligt, og må kun benyttes af dig og ikke videregives til andre. Enhver form for videregivelse eller f.eks. erhvervsmæssig formål er ikke tilladt. Det er dig som kunde, der har ansvaret for, at materialet ikke videregives eller distribueres til/af tredjepart.

Køb af et online-produkt ved Mette Lindberg Maleri inkluderer 1 licens og materialet må ikke distribueres på nogen måde.

De produkter du køber hos Mette Lindberg Maleri er omfatter af loven om ophavsret. De er produceret og distribueret af Mette Lindberg Maleri. Du må bruge produktet alt det, du vil til privat brug, men det er ikke tilladt af dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge aller på andre måde videregive online produktet. Ej heller må du anvende videoerne til undervisning uden tilladelse.

Salg og levering af online-kurser/produkter
Levering af dit online-kursus/produkt sker umiddelbart efter køb via link sendt i en mail til den opgivede mailadresse. I den tilsendte mail fremgår også dit personlig login, som du skal bruge til at logge ind på siden med.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er angivet.

Omkring Mettes teknikker
Når du køber et online produkt, hvor du skal lære Mettes Lindbergs teknikker, er det Mette, der bestemmer, hvilke teknikker, du skal lære. Mette udvikler sig hele tiden selv i sit eget maleri, og hun forbeholder sig derfor retten til ikke at “give” alle sine teknikker væk.

 

Returret på online-kurser/produkter
På digitale online-kurser/produkter er der ingen returret.

Det er muligt at se alt online-materialet via login på www.mettesmaleri.dk, så ofte dette måtte ønskes. I tilfælde af at sitet nedlægges eller kontoen lukkes, vil der så vidt muligt gives forudgående besked om dette i god tid, så det er muligt at hente alle de ønskede data forinden.

Ved tilmelding til Live workshops er tilmeldingen bindende og personlig, dvs. at den som udgangspunkt ikke kan overdrages til andre. Ved afbud 20 hverdage før afholdelse eller mindre, gives der ikke betaling retur. Desværre heller ikke, hvis du bliver syg dagen før. Du må dog gerne give pladsen til en anden, og er der nogen på venteliste, kan pladsen også overdrages.

INDRAMNING

Skifteramme:
Skifterammerne, som du kan købe her på siden, er af høj kvalitet og ALTID med glas (ikke plexiglas). Vær opmærksom på, at sort mat alu-ramme ikke findes i alle formater. OBS: Du modtager rammen sammen med plakaten og skal selv montere den.
SPECIALINDRAMNING:

Ved professionel specialindramning klæbes plakaten op på en bagplade, og rammen samles herefter i hånden og lukkes fuldstændig til bagpå, hvilket forhindrer f.eks. støv og smådyr i at finde vej ind bag glasset. Opklæbningen samt det faktum, at bagplade, ramme og glas tømres professionelt sammen, betyder, at plakaten sidder perfekt bag glasset.

ART-GLAS
Art-glas er en dyrere løsning end almindelig glas, men kan være en fordel, hvis dit billede skal hænge et sted med meget lysindfald eller stærke lamper. Art glas giver nemlig meget mindre refleksion end almindelig glas, og det kan endda være svært overhovedet at se glasset. Derfor står plakaten ekstra skarpt frem. OBS: Det er slet ikke alle, der vælger Art-glas, men du skal vide, at muligheden er der.

På mettelindbergart.dk bruger vi cookies for at sikre, at hjemmesiden virker og til indsamling af statistik, så vi kan forbedre din brugeroplevelse.

Vær den første til at få besked om nye malerier og gode tilbud

Skriv din mailadresse herunder, så er du inde. Jeg sender kun smukke og interessante mails.

Du tilmeldes samtidig mit nyhedsbrev,
som du til enhver tid kan afmelde.