OM KUNSTNER METTE LINDBERG​

Arbejdet med lag er det, der fascinerer mig allermest, når jeg skaber…

Hos mig skaber kunsten sig selv – jeg hjælper blot den og processerne på vej. Farverne og medierne går og løber deres egne veje, men jeg giver dem retningen. Det er ude af mine hænder og i mine hænder på én og samme tid. Og et sted i processen, som konstant er en balance mellem tilfældigheder og kontrol, får maleriet karakter. Det er et lille, uforklarligt mirakel hver gang.

Det er med mine værker, som det er med os mennesker. De består af et utal af lag. Nogle lag er transparente og nemme at se igennem. Andre er mere bastante og lukkede. De forskellige lag skaber et menneskes personlighed såvel som et maleris karakter.

Min kunst er som du og jeg – med mange lag og altid i proces. Jeg inspireres af det, der er. Lige der i nuet. Nogen kalder mig modig. Frimodig. Fordomsfri. og farverig. Min kunst er lige sådan…

Jeg repræsenterer lige nu mig selv og er ikke tilknyttet et galleri. Det betyder, at alle mine værker købes her hos mig. Du er altid velkommen i mit atelier i Silkeborg på Frederiksberggade 15A. Kontakt mig gerne inden for at aftale tid.

På mettelindbergart.dk bruger vi cookies for at sikre, at hjemmesiden virker og til indsamling af statistik, så vi kan forbedre din brugeroplevelse.

Vær den første til at få besked om nye malerier og gode tilbud

Skriv din mailadresse herunder, så er du inde. Jeg sender kun smukke og interessante mails.

Du tilmeldes samtidig mit nyhedsbrev,
som du til enhver tid kan afmelde.