OM KUNSTNER METTE LINDBERG​

Arbejdet med lag er det, der fascinerer mig allermest, når jeg skaber…

Hos mig skaber kunsten sig selv – jeg hjælper blot den og processerne på vej. Farverne og medierne går og løber deres egne veje, men jeg giver dem retningen. Det er ude af mine hænder og i mine hænder på én og samme tid. Og et sted i processen, som konstant er en balance mellem tilfældigheder og kontrol, får maleriet karakter. Det er et lille, uforklarligt mirakel hver gang.

Det er med mine værker, som det er med os mennesker. De består af et utal af lag. Nogle lag er transparente og nemme at se igennem. Andre er mere bastante og lukkede. De forskellige lag skaber et menneskes personlighed såvel som et maleris karakter.

Min kunst er som du og jeg – med mange lag og altid i proces. Jeg inspireres af det, der er. Lige der i nuet. Nogen kalder mig modig. Frimodig. Fordomsfri. og farverig. Min kunst er lige sådan…

Jeg repræsenterer lige nu mig selv og er ikke tilknyttet et galleri. Jeg arbejder fra mit private hjem, og du er altid velkommen til at komme forbi. Kontakt mig gerne på sms inden for at aftale tid på tlf. 29 65 30 39.

INDRAMNING

Skifteramme:
Skifterammerne, som du kan købe her på siden, er af høj kvalitet og ALTID med glas (ikke plexiglas). Vær opmærksom på, at sort mat alu-ramme ikke findes i alle formater. OBS: Du modtager rammen sammen med plakaten og skal selv montere den.
SPECIALINDRAMNING:

Ved professionel specialindramning klæbes plakaten op på en bagplade, og rammen samles herefter i hånden og lukkes fuldstændig til bagpå, hvilket forhindrer f.eks. støv og smådyr i at finde vej ind bag glasset. Opklæbningen samt det faktum, at bagplade, ramme og glas tømres professionelt sammen, betyder, at plakaten sidder perfekt bag glasset.

ART-GLAS
Art-glas er en dyrere løsning end almindelig glas, men kan være en fordel, hvis dit billede skal hænge et sted med meget lysindfald eller stærke lamper. Art glas giver nemlig meget mindre refleksion end almindelig glas, og det kan endda være svært overhovedet at se glasset. Derfor står plakaten ekstra skarpt frem. OBS: Det er slet ikke alle, der vælger Art-glas, men du skal vide, at muligheden er der.

På mettelindbergart.dk bruger vi cookies for at sikre, at hjemmesiden virker og til indsamling af statistik, så vi kan forbedre din brugeroplevelse.

Vær den første til at få besked om nye malerier og gode tilbud

Skriv din mailadresse herunder, så er du inde. Jeg sender kun smukke og interessante mails.

Du tilmeldes samtidig mit nyhedsbrev,
som du til enhver tid kan afmelde.