Comments

VIDEO: Sådan laver du små malerier i glas og ramme

Når man som jeg næsten altid maler på de store lærreder, så kan det være rart med lidt afveksling engang imellem. Derfor kastede jeg mig den anden dag ud i at lave nogle små malerier i glas og ramme.

Det er små malerier, som det du ser herunder på billedet.

Jeg synes, at det er en rigtig fin måde at lave malerier på. Hvis du er kørt lidt død i de store malerier på lærred, så prøv det her. Det er nemt, det tager ikke så lang tid og du får et rigtig fint resultat med disse små malerier.

 

DSC00069

 

Video om at lave små malerier i glas og ramme

Jeg har lavet en video til dig, hvor jeg fortæller, hvordan jeg laver de små malerier. Der er nu ikke så meget hokus pokus i det, og måske har du allerede prøvet det. Men for dig, der gerne vil se arbejdsgangen i at lave disse små malerier, så tag endelig et kig på videoen.

 

http://youtu.be/Ou35_ysTG_o

Når jeg laver de små malerier i glas og ramme, bruger jeg samme teknikker, som jeg gør i mine store malerier. Det er de teknikker, som jeg underviser i på mit 6-ugers online maleforløb, og som du ogå kan lære via mine undervisningsvideoer.

Passepartout’erne har jeg købt lige her til ca. 30 kr. stykket. Du finder dem i alle mulige størrelser, så de kan passe præcis de rammer, som du finder.

Har du spørgsmål til, hvordan jeg laver disse små malerier, så skriv endelig til mig.