Comments

Tre af mine seneste abstrakte malerier i ny stil…

abstrakt maleri i blå nuancer

Flere af de seneste af mine indlæg her på siden har handlet om, hvordan jeg har eksperimenteret lidt på det sidste hen mod en ny stil i mine abstrakte malerier. Se bl.a. her og her

Det er en ret specielt process for mig, fordi når jeg maler, så ved jeg ærligt talt ikke, hvad det skal ende med. Det gør jeg såmænd heller ikke, når jeg maler i min vante stil, men her ved jeg dog, hvilken retning maleriet rent stilmæssigt peger mod. Det ved jeg ikke rigtig i de her nye abstrakte malerier, og det kan godt være lidt angstprovokerende engang imellem – men bestemt også spændende og udfordrende.

abstrakt maleri i blå nuancer

Som du jo måske ved, så er mine malerier normalt fyldt med masser af farver, og det har været – og er vel stadig – det, som mange køber mine malerier for. Og som mine abstrakte malerier er kendt for. Jeg er stadig vild med de farverige abstrakte malerier fyldt med liv og pang, men jeg har alligevel haft perioder på det seneste, hvor jeg har haft brug for at lave noget i en mere afdæmpet stil. Hvorfor, det er sådan, ved jeg egentlig ikke. Jeg mærker bare efter, og så maler jeg.

De farverige malerier har jeg dog på ingen måde forladt, og dem vil jeg blive ved med at lave. Maleriet her over i de blå nuancer er flyttet til Esbjerg, og de to malerier, som du ser herunder er røget til henholdsvis Nyborg og Silkeborg. Jeg er så taknemmelig for, at der bliver ved med at være efterspørgsel efter mine abstrakte malerier, og jeg er sådan helt oprigtig glad for, at jeg kan få lav at leve af det, som jeg elsker allermest – nemlig maleriet.

Der vil helt sikkert komme flere abstrakte malerier i samme stil inden for nærmeste fremtid. Kan du ikke vente, maler jeg gerne på bestilling. Det kan du læse om her. Og ellers kan du se, hvad jeg har til salg her.

maleri abstrakt i moderne stil

abstrakt maleri med blå og grøn

Det nederste maleri af de tre herover er lavet på bestilling. Parret som bestilte maleriet havde nogle helt konkrete ønsker til stil og farver – og naturligvis størrelsen af maleriet. De ønskede et abstrakt maleri, som kunne passe ind i deres lyse hjem, hvor de har farveklatter af blå og gul. Derudover var de vilde med stilen i maleriet lige oven over, så det er noget a la da, som jeg har forsøgt at ramme. Maleriet faldt heldigvis i god jord – dejligt.

 

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *