Comments

travlhed i atelieret

PicFrame

Den 24. januar skal der være fernisering i den indretningsvirksomhed, hvor jeg har nogle af mine malerier udstillet. Virksomheden holder en slags nytårskur for sine kunder og har valgt at benytte lejligheden til også at holde en fernisering.

Lige nu har jeg derfor travlt med at male endnu flere malerier til væggene hos M Office, som virksomheden hedder. Jeg har heldigvis haft fri de sidste par dage, så der har været masser af timer til at male i. Når jeg får tid, skal jeg nok få taget billeder af malerierne, så I kan se, hvad jeg har til salg.

Hvis I har lyst til at komme og se mine malerier til ferniseringen, er I meget velkommen d. 24. januar mellem kl. 12-17 hos M Office. Adressen er Hammerum Hovedgade 49A, 7400 Herning.

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *