Comments

To nye farverige malerier

Farverigt maleri i blå nuancer

Jeg har netop færdiggjort to kvadratiske og farverige malerier på 1×1 meter. Eksperimenterne kører stadig for fuld skrue i atelieret, og jeg begynder at se en ændring i mine malerier rent stilmæssigt. Der er stadig tale om de meget farverige malerier, men mit formsprog har ændret sig en smule. kan jeg se.

Der er kun et par måneder til min barsel starter, og jeg prøver at vænne mig til tanken om, at der kommer en lang periode, hvor jeg ikke skal male. Det er vildt mærkeligt, men mon ikke det nok skal gå. Jeg forsøger ihærdigt (måske snarere desperat) at suge de sidste timer ud af atelieret, og hver en ledig time bruges der. Derfor er jeg også ret så produktiv for tiden.

farverige malerier af Mette Lindberg

Lidt om de farverige malerier

Som du kan se, er der knald på farverne i maleriet herover. Du har sikkert lagt mærke, er jeg begyndt at bruge rigtig meget blå i mine malerier. Jeg ved ikke, hvad det er med mig og den farve for tiden. Tidligere har det været pink og koral, som jeg ikke kunne holde mig fra. Nogle gange drømmer jeg om komme lidt væk fra det alt for farvefyldte, og jeg har ofte en ambition om at lave mere afdæmpede malerier. Det er nok der, at den blå farver kommer ind i billedet. Tror jeg. Jeg VED dog, at jeg aldrig helt vil kunne lade de meget farverige malerier ligge – de vil altid dukke op igen og igen. Så sådan må det blive.

Maleriet herover er faktisk til salg. Du kan se, hvilke malerier, jeg eller har til salg her

 

Farverigt maleri i blå nuancer

Det andet maleri herover er mere roligt end det øverste. Det er solgt, og kan nu ses i maleriarkivet, hvor du også kan se alle andre solgte malerier.

 

 

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

There are 2 comments
 1. Lone

  Hvad koster det?

  • MettesMaleri

   Hej Lone. De her er desværre solgt. Alt hvad jeg har til salg, kan du se I shoppen, som du klikker dig ind på øverst i menuen her på siden. Skriv endelig igen, hvis du har spørgsmål.
   Hilsen Mette

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *