Comments

Smukke resultater fra mit online malekursus

Jeg burde være bedre til at vise jer alle de skønne malerier, som der bliver lavet på mit online malekursus. Gang på gang bliver jeg overrasket over, hvordan både øvede kunstnere og nybegyndere laver så smukke og forskellige malerier.

Selvom det naturligvis er mine teknikker, som jeg underviser i på mit online malekursus, så ser jeg tydelige forskelle i de forskellige malerier. Nogen vil måske mene, at malerierne ligner hinanden rigtig meget, og at malerierne måske endda ligner mine. Men sådan har jeg det slet ikke. Måske fordi at jeg på mit online malekursus efterhånden har set SÅ MANGE forskellige malerier og stilarter og derfor sagtens kan se forskel på dem.

Herunder er samlet nogle af de malerier, som der blev lavet på et af mine online malekurser i foråret 2015. Ikke alle malerierne er her på billederne 100% færdige,men jeg tillader mig at vise dem alligevel. Naturligvis med tilladelse fra kunstnerne på mit online malekursus.

kursist1

 

kursist 2

kursist3

kursist 4

kursist6

kursist7

kursist8

kursist9

kursist10

kursist11

Nu har du en idé om, hvad der kan ske på sådan et online malekursus, hvis du vælger at deltage. Der er altid kæmpe forskel på, hvad det er for en baggrund mine kursister kommer med til sådan et malekursus. Nogle har malet i mange år, mens andre er fuldstændig nybegyndere.

Du kan læse mere om mit online malekursus her og i dette indlæg svarer jeg på alle de spørgsmål, som du måtte have.

There are 2 comments
  1. Hallo Mette
    deine Art zu malen gefällt mir sehr gut. Daher interessiere ich mich für einen online-Malkurs. Wie sähe das aus und wie teuer wäre er?
    Herzliche Grüße
    Karin

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *