Comments

så er jeg her igen…nu med maleskole

Så er jeg tilbage igen efter en stille periode. Jeg har haft ret travlt med at få min maleskole op at køre. Efter flere forespørgsler på maleundervisning fik jeg pludselig den idé at starte mine egen maleskole, hvor jeg vil lære dig mine teknikker til abstrakt maleri.

Min maleskole har taget en del tid her i opstarten, men nu er den sådan rigtig oppe at køre, og jeg har endelig fundet timer til overs til at komme i atelieret igen. Det glæder jeg mig virkelig til. Selvom jeg er meget entusiastisk omkring Mettes Maleskole, så kan jeg ikke rigtig fungere uden mit eget maleri – så det er skønt nu at ha’ tid til fordybelse igen.

I sidste uge fik jeg bl.a. lavet nedenstående bestillingsmaleri færdigt, og det er allerede på plads i sit nye hjem. Kunden ønskede sig et lyst maleri med elementer af pangfarver til at skabe lidt kant i en smuk, lys og nybygget stue. Som du måske kan fornemme på billedet herunder, er der et utrolig lysindfald i maleriets nye omgivelser, hvilket virkelig gir’ det ekstra til maleriet.

Ønsker du også at få lavet et maleri præcis efter dine ønsker til farver og størrelse, kan du læse mere om maleri på bestilling her

Farverigt maleri

For resten er jeg sprunget ud som 100 % selvstændig, og det føles skønt. Det er lidt farligt synes jeg, men det må jo briste eller bære, og så må jeg tage den her fra. Det er et ret vildt skridt for mig at tage, men jeg kan slet ikke vente med at tage hul på mit nye arbejdsliv. Hvis du vil lære mere om mig og min baggrund, er det lige her

Nu kan jeg endelig koncentrere mig 100% om mit maleri og maleskolen, og jeg har så mange planer og idéer, som jeg slet ikke kan vente med at føre ud i livet og præsentere for dig.

Selvom der har været lidt stille her på siden, så håber jeg, at du stadig har lyst til at følge med. Der er masser af gode sager på vej…

/Mette

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

There are 2 comments
 1. Maj-Britt Delcomyn Andersen

  Hej Mette
  Tillykke med din maleskole,det skal nok blive en succes, for du er super dygtig, og det har været en stor hjælp / fornøjelse for mig, at være med på det første online kursus, som nu snart er slut .Jeg vil holde øje med om du laver nye kurser :0)
  Glad malerhilsen fra Maj-Britt

  • mettesmaleri

   Hej Maj-Britt.
   Tak for det. Jeg er glad for at du nyder at være med på maleskolen.
   Der er nye kurser på vej 🙂
   Kh. Mette

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *