Comments

Privatundervisning i maleri

Hvis ikke du allerede vidste det, så har du mulighed for at komme til privatundervisning i maleri i mit atelier i Silkeborg.

Jeg kører jo mit 6-ugers online malekursus, ligesom du også har mulighed for at købe mine undervisningsvideoer. Denne mulighed er især for dig, som har mod på at kaste dig ud i mine maleriteknikker på egen hånd – dog på online forløbet med sparring fra mig – og dig som gerne vil male præcis, når du har tid og lyst.

Ønsker du mere intensiv undervisning, så er du meget velkommen til privatundervisnings i maleri hos mig.

Privatundervisning i maleri i mit atelier

Mit atelier er småt, hyggeligt og intimt, og jeg garanterer nogle fantastiske kreative timer, hvor jeg udfordrer dig og lærer fra mig.

Vi når rigtig meget på 5-6 timer, selvom du får travlt og helt sikkert vil være meget træt i hovedet bagefter. Når du kommer til privatundervisning i maleri hos mig, så tager jeg dig igennem alle maleriets faser og lærer dig, dels, hvordan du bygger maleriet op og, dels, hvordan du “lukker det ned” og skaber den rette finish.

Herunder har du et par stemningsbilleder fra de seneste gange, hvor jeg har haft privatundervisning. Det koster 600 kr. pr. time, og har du lyst til at læse mere om undervisnings i maleri, er det lige her.

 

elev til undervisning i maleri

Elev til privatundervisning i maleri hos kunstner Mette lindberg

Her får en elev undervisning i abstrakt maleri hos kusntner Mette Lindberg

Kursist til undervisning i maleri hos kunstner Mette Lindberg