Comments

Populære farver for tiden: maleri med neonfarver

Jeg har en del bestillingsmalerier for tiden. Måske er det min snarlige barsel og udsigten til en lang maleripause, der gør det, men ikke desto mindre, så vælter det ind med bestillinger. Det klager jeg naturligvis ikke over.

For tiden er der nogle virkelig populære farver, som går igen blandt kunderne. I hvert fald hos kvinderne. Det er de pink, blå, hvide og grønlige nuancer, som i forening giver et helt specielt udtryk i maleriet. Et maleri med neonfarver kan give noget helt bestemt til især de lyse hjem, som jeg ved, at mange mine kunder bor i. Det gir’ liv og personlighed til de lyse vægge, hvor også ofte interiøret  – dog uden at generalisere – er meget lyst.

Det startede faktisk med dette maleri med neonfarver, som jeg lavede sidste år til et par fra Viborg. De ønskede sig et lyst maleri. Det skulle være afdæmpet med stadig med strejf af pang- og neonfarver. Jeg var selv ude at aflevere maleriet til dem, og det hænger simpelthen så skønt i deres meget stilfulde nybyggede hjem.

Farverigt maleri

Maleri med neonfarver i høj kurs

Netop ovenstående maleri skulle da også vise sig at skabe lidt af en trend. Det ses tydeligt på nedenstående malerier, som alle er malet inden for de sidste par måneder til maleriglade kunder rundt omkring i landet.

Alle nedenstående fire malerier er lavet på bestilling, og fælles for alle kunderne har været, at de har været inspireret af og vilde med ovenstående maleri med neonfarver.

Lindberg maleri med neonfarver

Liggende maleri med neonfarver

et højt maleri med farver i neon

Et maleri med neon

Som du kan se har de forskellige kunder haft helt forskellige ønsker til størrelse og format på maleriet. Nogle er til de stående malerier – det er typisk dem, der har en væg, som næsten er fri fra gulv til loft. Andre er til de liggende malerier, og jeg oplever, at det ofte er dem, der ønsker dem hængende over en sofa, som vælger dette maleri-format.

Kunne du selv tænke dig et maleri på bestilling, kan du læse mere her.

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *