Comments

VIDEO: Der er ingen opskrift på, hvordan du maler DIT maleri

Når jeg underviser på mit online maleforløb og på mine undervisningsvideoer, viser jeg dig alle teknikkerne, og jeg tager dig samtidig med igennem alle maleriets faser. Kort sagt giver jeg dig altså en form for guide til, hvordan du maler et maleri.

Jeg oplever dog, at mange af dem, jeg underviser bliver virkelig udfordret i processen, når de skal male deres eget maleri. De bliver undervejs frustreret over, at maleriet ikke vil gå deres vej – specielt når det ikke lykkedes første gang, de forsøger sig med at male et maleri. De VED, at de gerne vil lave det perfekte maleri, men hvad de ikke ved er, at den altså ikke altid sidder i skabet første gang.

Det fortæller jeg dem heldigvis undervejs på vidoerne. Og jeg fortæller dem, at der IKKE er noget fast opskrift på det perfekte maleri.Vi er så forskellige alle sammen, både personlighedsmæssigt og malerimæssigt. Så for mig vil det være mission impossible at lave en guide, der hedder “Sådan maler du et maleri”. Jovist, jeg giver dig alle mine teknikker og guider dig ud fra, hvordan JEG maler, men det er DIG, der skal bestemme over DIT maleri.

Du skal bruge teknikkerne, male nyt, male om, føle dig udfordret og fuldstændig ude af din komfortzone, når du lærer nye teknikker til dit maleri. For det er først der, at du udvikler dig – og der, at du kan nærme sig opskriften på DIT perfekte maleri og DIN egen stil.

Lyt med herunder, hvor jeg fortæller lidt om det på én af mine undervisningsvideoer. Hele videopakken kan du købe her.

http://youtu.be/2OVItiqs-0s

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *