Comments

om isvafler og vandfarver

IMG_0068

Som mange af jer sikkert har bemærket, så har jeg på det seneste haft gang i akvarelfarverne. Det er en virkelig god afveksling fra akrylmalingen.

Især på instagram er mine akvareller blevet taget rigtig godt imod, og jeg har allerede skippet et par stykker afsted til nogen af jer.

Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at gøre mere ud af akvarellerne, og jeg har fået rigtig mange gode forslag til, hvilke motiver jeg kan male. Kan slet ikke vente med at komme igang.

Jeg gad godt, at tiden var til at lave en lille webshop, hvor I selv kunne klikke dem hjem, men lige nu har jeg så mange bolde i luften, som skal gribes, at jeg desværre ikke kan prioritere det.

Men hvis du ønsker en isvaffel, så skriv gerne til mig på [email protected] Så finder vi ud af den vej. Du vælger selv farve og/eller krymmel :-)

akavrel isvaffel

IMG_0056

IMG_0088

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *