Comments

Ny stil: maleri til salg

OBS: Maleriet er solgt

Som du sikkert ved, har jeg været igang med at eksperimentere lidt i atelieret. Den seneste tid er det dog blevet til alt for lidt. Bl.a. pga. sygdom men også fordi jeg har travlt med en masse bestillingsmalerier for tiden.

Jeg har det altid lidt ambivalent med bestillingsmalerierne. Jeg elsker jo at male – også malerier på bestilling – men der er kan så meget rum til eksperimenterne, når en kunde har helt præcise ønsker til farver, stil og størrelse. Jeg ved at mange aldrig kunne drømme om at lave malerier på bestilling, som jeg gør det, da de mener, at det fuldstændig dræber alt kreativitet og fuldstændig slukker den intuitive proces. Bevares, jeg kan da godt mærke, at det er en helt anden kreativitet jeg har i spil, når kunderne bestemmer, men jeg elsker stadig at male lige meget hvad. Og skal jeg være helt ærlig (og det skal jeg jo…), så er disse bestillingsmaleri med til at gøre det muligt, at jeg kan leve af det jeg elsker. Og det betyder rigtig meget for mig.

Nå, det var lige et sidespor. Det var maleriet herunder, som vi kom fra; et maleri til salg, som nu leder efter et nyt hjem.

maleri til salg af mette lindberg

Maleriet er et af de malerier, som jeg har eksperimenteret lidt med. Jeg har kastet mig ud i nye farver og teknikker, og selvom frustrationerne har været store undervejs, er jeg glad for resultatet. Maleriet er på en måde mere roligt end mange af mine andre malerier – noget, som jeg længe har forsøgt at opnå i mine malerier. Altså roen.

Maleriet måler 80×60 cm og koster 3800 kr. Skriv til mig, hvis det er noget for dig.

Jeg håber snart, at jeg kan vise nogle flere færdige malerier her på siden. Husk at du altid kan følge med på mine facebookside eller på Instagram (@mettelindberg), hvor jeg løbende lægger billeder op af mit arbejde malerierne.

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *