Comments

Moderne malerier i blå og grønne nuancer

Jeg har her på det sidste lavet en del moderne malerier i de blå og grønne farver. Det er sjovt, som der hele tiden er bølger i, hvad folk ønsker af farver. For kort siden var det de her nuancer der var populære hos mine kunder. Det er det sådan set stadig, men mine seneste tre bestillingsmalerier har været i de grønne og blå nuancer.

Selvom jeg i en periode har haft meget for især de mørkeblå nuancer, så er jeg også helt vild med kombinationen af det blå, det grønne og så de enkelte strejf af orange og pink. Læg mærke til i malerierne, hvordan få detaljer med f.eks. neonpink får stor effekt i det enkelte maleri.

Et moderne maleri af Mette lindberg

Lindberg maleri i blå og grøn

blå og grøn maleri

Alle tre malerier er lavet som bestillingsmalerier til kunder, der har haft helt specielle ønsker til farver og størrelse. De har bl.a. ladet sig inspirere af malerierne fra arkivet og derudover naturligvis af deres egen smag og ønsker.

Kunne du tænke dig et maleri præcis efter dine ønsker, kan du læse mere om maleri på bestilling her.

Moderne malerier eller noget tidløst?

Jeg bliver rigtig tit spurgt af mine kunder, hvad for nogle malerier, der er gode at købe, hvis man tænker på, at det skal holde i mange år. De er måske vilde med nogle helt bestemte farver nu, men lader de sig diktere af, hvad der er “in” lige nu? Det er de ofte bange for. Fordi de jo kaster en del penge efter et maleri, så vil de jo gerne have noget, som de kommer til at holde af mange år frem i tiden.

Jeg ville ønske, at jeg kunne give et helt konkret svar på, hvad man skal vælge. Det er svært. Men skal jeg være helt ærlig, så synes jeg, at du skal gå efter noget, som du synes om lige nu. Det kan ikke hjælpe noget, at du prøver at mærke efter, hvad du måske vil synes er pænt om 10 år – det er nemlig svært.

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *