Comments

mine yndlingsfarver lige nu

Jeg ved ikke, hvad det er med de farver for tiden. Hver gang jeg står foran mit lærred, så virker den pinke, den orange og koralfarven altid som et sikkert træk. Jeg er vild med de farver og har faktisk været det i et stykke tid. Se bare her

Jeg gad godt, at jeg var lidt bedre til at vove mig ud i nogle andre farver….men iiih, det er altså lidt svært, når det bare kører med yndlingsfarverne. I weekenden fik jeg mig dog vovet lidt ud i noget mørkeblå – dog naturligvis stadig i selskab med lidt pink og koral.

Det er de her malerier, som jeg har malet lidt på i weekenden. Har fået lavet en fin bund men er slet ikke færdig endnu.

photo1-001

photo3-001

photo4-001

photo6-001

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *