Comments

Lydfil fra webinaret: Kan man male sig glad?

TUSIND TAK TIL ALLE JER, DER MELDTE JER TIL WEBINARET…

Den her lydfil har altså haft en hård fødsel. Teknik-englene har på ingen måde været med mig i denne process. Men men men…det går jo alt sammen alligevel.

Jeg vil lige beklage to ting…
1) at jeg midt i al min distræthed glemte at optage webinaret første gang, så jeg ikke kunne sende det til jer, der ikke lyttede med og 2) at lyden åbenbart var forfærdelig, da jeg så holdt webinaret for anden gang. MEN…det skal naturligvis ikke ødelægge den gode stemning. Så lyt til filen, og lur mig om du ikke har lyst til at male din dag i alverdens fantastiske farver bagefter…det tror jeg.

Skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer…

Kunne du tænke dig en af mine undervisningsvideoer helt gratis? Og mine 8 bedste tips til maleriet? Få dem her… >>

http://youtu.be/8gF-BHHcW9s

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *