Comments

VIDEO: Lag på lag teknik i maleriet (bundlægning)

Dette skal du bruge til første lag maling i maleriet (lag-på-lag-teknik)

Som du sikkert ved, så består mine malerier af flere forskellige lag. Ja, man kan vel sige, at jeg bruger en slags lag på lag teknik, hvor de mange lag af maling og andre materialer er med til at give maleriet liv og dybde. At bruge denne lag på lag teknik i sit maleri kan være svært, hvis man ikke ved, hvorledes man skal gå til værks. Men når man først har teknikkerne på plads, så er det faktisk slet ikke så svært. Den populære lag-på-lag-teknik, som jeg bruger (der er sikkert 1000 måder at gøre det på…), er noget af det, som jeg gør meget ud af at undervise i her på Mettes Maleskole.

En del af mine lag-på-lag-teknik i mit maleri er, at jeg starter altid med at bygge maleriet op. Og når bunden er, som den skal være, så bryder jeg ned og laver finish.

Alle de her faser i maleriet underviser jeg i på mit online maleforløb og i de undervisningsvideoer, som du kan købe her på siden.

På videoen herunder viser jeg dig, hvilke materialer, jeg bruger, når jeg skal i gang med at lægge første lag maling. Det er en del af den lag på lag teknik i maleriet, som er med til at skabe dybde og dynamik.

http://youtu.be/IDL7Ouodclc

Er du nysgerrig efter at lære mere? Så overvej, om ét af mine forskellige maleforløb er noget for dig.

Husk, at du altid er mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *