Comments

Lær at male med mig og Søstrene Grene

Hvis du følger med på min instagram-konto, så har du sikkert set, at jeg tidligere i december var et smut i Søstrene Grene og male. Og hvorfor var jeg så det? Jo, nu skal du høre…

lær at male abstrakt maleri

Søstrene Grene vil gerne lave en lille film om, hvordan man kan lære at male samt bruge deres materialer til at male store malerier. Og da jeg jo efterhånden har lavet en del store malerier, så blev det altså mig, der skulle demonstrere, hvordan dette kan gøres.

Det var en virkelig sjov formiddag i Søstrene Grene. Det var i butikkens åbningstid, og der stod jeg så og skulle male et maleri på ret kort tid – og i helt uvante omgivelser. Alt imens kunderne begyndte at strømme ind og kigge nysgerrigt med.

Det var en sjov oplevelse og du kan se filmen lige her

Lær at male med billige materialer

Jeg har sagt det før, men gør det gerne igen. Hvis du er helt nybegynder og vil til at lære at male, så er materialerne fra Søstrene Grene meget fine at bruge. Jeg synes ikke, at der er nogen grund til at fare ud og købe det dyreste af det dyreste kunstnermaling, hvis det i første omgang bare handler om at eksperimentere med maleriet og lære en masse.

Du kan altså sagtens lære at male ved at købe dine materialer i f.eks. Søstrene Grene eller Bilka. Og jo! Man kan godt mærke forskel på billige hobbymaling og dyre kunstnerfarver, men når man maler abstrakt, som jeg gør, og bruger mine teknikker, så er de billige materialer længe fint.

Lær at male med billedkunstner Mette Lindberg og Søstrene Grene

Lær at male akrylmaleri med kunstner mette Lindberg