Comments

jeg har travlt og jeg roder

photo(39) photo(38)

Jeg har malet på livet løs i den sidste uges tid. SKØNT! Jeg har travlt med at få nogle malerier færdige, som skal op at hænge som udsmykning i en virksomhed. Derfor roder det virkelig meget i mit atelier, og der står færdige og halvfærdige malerier alle vegne – i gangen, i stuen, i kælderen og i atelieret – og atelieret flyder. Mildest talt.

Men er det ikke det, der er hele pointen med et atelier? At man bare kan male uden at tænke på at skulle rydde op hele tiden?

For resten skal jeg nok vise jer malerierne, når de er færdige. Der er en 6-7 stykker på vej.

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *