Comments

jeg arbejder på højtryk…

maleri med mange farver

Ååååh det er længe siden, at jeg har skrevet her på bloggen. Dels har jeg haft ferie (har det stadig…), og dels arbejder jeg på højtryk i mit atelier.

I de seneste dage har jeg været i atelieret og bare malet. Præcis hvad jeg har haft lyst til. Det er virkelig skønt bare at male til mig selv. For mig selv. For min egen skyld. Ingen der fortæller mig, hvilke farver der skal bruges, og ingen deadlines for, hvornår maleriet skal være færdigt. Når man har mange bestillingsmalerier, som jeg har, så er det en befrielse engang imellem at kunne male, præcis hvad man har lyst til.

Jeg har haft noget med lilla i det seneste dage. Ved ikke, hvor det kommer fra. Men jeg synes faktisk, at det er pænt. Se selv…

maleri med neonfarver

farverigt maleri

Ud over at male er jeg i gang med at indrette det rum, som vi her hjemme kalder for “drengeværelset”. Jeg har tømt det, og det står nu klar til at blive indtaget af mine færdige malerier (se billedet nedenfor). Der skal de stå og pynte, når jeg den 23-24. august inviterer til åbne atelierdøre her i Silkeborg. Jeg ville blive så glad, hvis du havde lyst til at komme forbi. Det kommer til at foregå i mit atelier (og på “drengeværelset”…) på Vejlbovej 57 i Silkeborg. Og man dukker bare op, når man har lyst mellem kl. 10 og 17.

malerier silkeborg

Og så til noget helt andet. Jeg bliver jævnligt spurgt, om jeg underviser i maleri. Efter at ha’ gået og grublet lidt over, hvordan jeg mon sætter mit malen på en undervisningsvenlig formel, har jeg besluttet mig for, at nu skal det være. Ind til videre regner jeg med, at den første maleri workshop bliver engang i oktober – 2 dage et sted i midt/østjylland. Jeg glæder mig SÅ meget til at lære jer at male. Men hold øje her på siden eller på min instagram (mit brugernavn: @mettelindberg). Så snart jeg har noget mere på plads, så hører I fra mig.

Derudover har jeg også en masse andet i støbeskeen, men det hører I om en anden dag (se, var det ikke noget af en cliffhanger…?). GLÆD jer!

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

There are 2 comments
 1. Rikke Christensen

  Jeg er meget interesseret i en maler-workshop

  • mettesmaleri

   Fedt Rikke. Det glæder mig. Hold øje herinde, på min facebookside eller instagram (@mettelindberg). Der kommer Info inden for et par uger:-)
   Kh. Mette

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *