Comments

Tip til gode malelærreder

I dette indlæg vil jeg gerne fortælle dig lidt, om de gode malelærreder, som jeg bruger. Og ja, kvalitet betaler sig altså.

I fredags fik jeg leveret tre gode malelærreder, som jeg har bestilt hos et sted, der hedder  JP Rammer. Det ligger i en lille by uden for Silkeborg, der hedder Ans. Jeg har efterhånden brugt deres lærreder i et par år, og de er simpelthen så gode.

Gode malelærreder kan godt betale sig . Men de billige kan sagtens også bruges.

Da jeg for mange år siden gik igang med at male, købte jeg ofte lærreder i Søstrene Grene eller i et supermarkedet. Og disse er faktisk også ganske udmærket, men når man kommer op i størrelserne, så vil de billige lærreder simpelthen give sig og gøre rammen skæv.

Så min anbefaling er: hvis du skal male små malerier eller mellemstore malerier (f.eks. 60×40 cm), som skal sættes i svæveramme, så kan de billige lærreder sagtens bruges. Men når man kommer op i de lidt større størrelser, så SKAL man ofre lidt penge på et godt malelærred. I øvrigt er lærrederne hos JP Rammer slet ikke dyre. Jeg var meget overrasket over prisen, første gang jeg købte hos dem – i modsætning til, hvis du køber et lærred i en lille kunst-malergrejsbutik inde i byen.

De er virkelig søde hos JP rammer. De kan lave præcis den størrelse, du ønsker, og så bringer de endda ud. Som I kan se på billedet, har jeg bl.a. fået leveret et lærred i størrelsen 180×180 cm, som jeg umuligt selv vil kunne transportere.

Du kan i øvrigt læse mere om, hvilke materialer jeg bruger her

 

 

 

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

There are 2 comments
 1. Benita

  Hej Mette
  Er det hør eller bomuldslærreder du burger? og hvad vil du anbefale?

  Mvh Benita

  • MettesMaleri

   Hej Benita. Jeg bruger lærreder, som er en blanding af bomuld og polyester. De er købt hos jp rammer i Ans. Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside. Det er faktisk de eneste jeg har erfaring med.
   Hilsen Mette

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *