Comments

Da fødselaren malede sit eget maleri – Giv et maleri i gave

For en måneds tid siden var jeg inviteret til 40-års fødselsdag hos Allan. Det var Allans bedre halvdel Sabine, som havde inviteret mig. Hun ville nemlig gerne ha’, at Allan sammen med gæsterne skulle male sin egen fødselsdagsgave.

fest1lille

fest2lille

fest 3lille

fest 4lille

fest5lille

fest6lille

fest 7lille

fest8lille

 

Da Allan og gæsterne – og ikke mindst Allan og Sabines søn – havde lagt bund på maleriet, tog jeg det med hjem og gjorde det færdigt. Resultatet ser du her…

fest 9lille

>> Se maleriet i Sabine og Allans stue her >>

Hvis du ønsker et lignende arrangement er du velkommen til at kontakte mig. Prisen afhænger af, dels hvor langt du bor fra Silkeborg, dels hvor stort maleriet skal være, og dels om du har materialer selv. Kontakt mig her.

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *