Comments

Giv en kunstgave – hjemmelavet dåbsgave

foto(2)

foto(2) kopi

foto-8

I går aftes gik jeg i gang med at lave en gave til min nevø, som skal døbes på lørdag – em kunstgave, om man vil. Jeg tænker, at det skal ende op med tre små tegninger i en ramme. Jeg er blevet inspireret af nogle børne-wallstickers, som jeg har googlet mig frem til på nettet.

Indtil videre er det blevet til en lille ko med store øjne. Jeg har tegnet op med blyant og brugt akvarelfarver og lidt akrylmaling til farvelægningen. Og til slut en sort tusch til at tegne op med.

Giv en kunstgave, hvis du vil give noget personligt…

Jeg bliver ofte kontaktet af kunder, der ønsker at give en personlig kunstgave. Der er bare noget om gaver med tanker bag, som en købt ting ikke kan hamle op med. Synes jeg.

Se f.eks. indlægget her, hvor jeg fortæller om den dag fødselaren malede sit eget maleri. Det var hans kæreste, som ønskede at give ham en kunstgave – og han skulle oven i købet selv lave den.

Det, som langt de fleste gør, når de vil give en kunstgave, er, at få lavet et maleri på bestilling hos mig. Det foregår sådan, at du kommer med ønsker til farver og størrelse på maleriet, og så maler jeg ud fra det.

Du kan læse mere om maleri på bestilling her, hvis du ønsker at giv en kunstgave.

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *