Comments

forsøg med collage/tegning

collage tegning

Selvom maleriet er mit helt store passion, så elsker jeg også andre kreative udtryk. Så da jeg før jul skulle lave en hjemmelavet gave til min veninde (vi har en fast aftale om, at vi kun giver hjemmelavede julegaver), kastede jeg mig ud i lidt collage og tegning.

Jeg har egentlig bare brugt lidt silkepapir og kalligrafipenne i forskellige tykkelser. Jeg synes det færdige resultat er blevet rigtig fint, og jeg skal helt sikkert i gang med lidt flere af disse tegninger i det nye år.

Godt nytår til jer alle.

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *