Comments

forårsfarver i mit maleri

IMG_5761

IMG_5763

IMG_5762

IMG_5765

Da jeg i sidste uge var i atelier’et og egentlig skulle ha’ færdiggjort de her malerier, gik jeg i stedet igang med et helt nyt maleri. Jeg har altid påstået, at mit humør ikke viser sig i mine malerier, men det kunne nu godt se ud som om, at jeg i torsdags var ramt af forårskuller. De lyse og klare farver er i hvert fald meget forårsagtige, synes jeg – og tilmed pæne.

Jeg har ikke rigtig nogen plan over, hvor maleriet skal bevæge sig hen. I torsdags nød jeg bare det store hvide og tomme lærred og de pæne farver. Det første, jeg gjorde, var at hælde en kop pink vandfortyndet maling ud på lærredet. Jeg lod det løbe i alle retninger og blandede samtidige nogle andre farver ind i. Bl.a. brugte jeg sort spraymaling ud på den våde flade, hvilket egentlig giver en ret god effekt.

Jeg er ret tilfreds med, hvordan det ser ud indtil videre og er allerede spændt på resultatet. Jeg kunne skrive side op og side ned om, hvad jeg ellers har gjort i maleriet, men det slipper i for i dag. Hvis I har spørgsmål til, hvordan jeg har frembragt de forskellige elementer i maleriet, så spørg endelig.

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *