Comments

Maleri over en sofa

Lindberg kunst over seng

Har du hørt om et sofastykke? Maleriet som får ærespladsen på væggen over familiens samlingspunkt….?

Dem – altså sofastykkerne – er der rigtig mange, der køber hos mig. Langt de fleste vælger det aflange maleri i liggende format. Oftest en meter højt eller mindre. Hvad angår længden, så vælger mine kunder oftest fra 1,20 meter og op efter.

Når du skal vælge et maleri til over din sofa, så kan du bl.a. overveje følgende:

  • om maleriets bredde skal flugte med sofaens yderkanter. Måske er din sofa for lang til det. Du kan såmænd få et maleri så langt, som du ønsker, men afhængig af størrelsen på din stue, kan det virke for voldsomt med at maleri, som er f.eks. to meter langt.
  • om maleriet skal placeres i midten over sofaen eller mere i den ene side. Her er der egentlig ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det er aller mest en smagssag. Nogle vil mene, at stuen kan komme til at “hælde” til den ene side, hvis maleriet placeres ude i siderne. Andre derimod mener, at rummet bliver alt for symmetrisk, hvis maleriet hænges lige i midten over sofaens ryg.

De to første billeder herunder er fra min egen stue. Som du kan se, har jeg placeret malerierne nærmest i midten, hvilket faktisk fungerer rigtig godt her, synes jeg.

Maleri over sofa

IMG_0224

Stuen herunder er hos en kunde. Som du kan se, har hun placeret maleriet ude i den ene side. Når maleriet ikke er bredere i forhold til den store sofa, så kan det være en god ide netop at placere det i den ene side. Havde kunden herunder placeret det lige i midten, ville maleriet på en måde “forsvinde” på væggen.

OBS: Begge billeder er taget fra min instagramprofil og er derfor ikke i den bedste kvalitet. Men se dem evt. her og her.

Blå maleri over sofa

Ønsker du et speciallavet maleri præcis efter dine ønsker til farver og størrelse. Så læs mere om bestillingsmalerier her.

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

There are 2 comments
  1. Aysen

    Hvad er målene på det første maleri du har som er placeret i midten over sofaen?

    • MettesMaleri

      Hejsa. Beklager mit sene svar, men det er 100×150 cm. Hilsen Mette

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *