Comments

et maleri der ligger ned

Jeg er i gang med at male dette maleri til en kollega. Han har ønsket sig et maleri der “ligger ned”, hvilket jeg egentlig ikke har gjort så meget i. Faktisk synes jeg, at det er noget sværere end et “stående” maleri.

Jeg synes, at jeg er godt på vej – dog mangler maleriet lige det sidste finish. Nu får det lov at hænge i min stue, så jeg kan kigge lidt på det. Hvad synes I?

maleri neon farver

photo(25)

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

There are 2 comments
 1. camilla johansen

  Hej Mette.

  Jeg er ret vild med dette billede. Jeg kan godt lide liggende billeder. Du har også lavet et der også ligget et billede af her på bloggen, der er relativt langt. Det kan jeg også rigtig godt lide! Jeg har højt til loftet, og ellers temmelig stilrent. Kunne jeg bestille et billede, der minder lidt om dette og det andet? Kan skrive en besked ved det andet billede også.
  Mvh Camilla

 2. mettesmaleri

  Hej Camilla
  Så fik jeg set dine kommentarer og nu også din mail. Du kan tro, at du kan bestille et billede, der minder om dette. Jeg svarer dig lige på mailen.
  Kh. Mette

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *