Comments

VIDEO: Del 2: Mette Lindberg maler

OBS: Hvis ikke du har set del 1, finder du den herOg del 3 her.

Jeg har jo gang i den her føljeton “Mette Lindberg Maler”, hvor I kan se processen i ét af mine malerier. Jeg er nu kommet igang med mit farverige maleri. Det er faktisk et maleri, som jeg er i gang med at lave til en, jeg kender.

Jeg synes faktisk, at det er sjovt at se mig selv male på sådan en video, selvom jeg godt kan mærke, at jeg har et kamera i nakken, når jeg står der og maler.

Hvis du har lyst til at lære min teknikker og male dine egne malerier, så ta’ et kig på mine forskellige maleforløb. Her kan du læse om min 6 ugers onlineforløb, her om mine maleworkshops, og her kan du købe mine undervisningsvideoer i maleri.

Nå, men her er den i hvert fald. Enjoy!

http://youtu.be/PUxPsVceLUs

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *