Comments

De 10 mest stillede spørgsmål til mit online maleforløb

Der kommer jævnligt mange spørgsmål til mit online maleforløb. Så herunder har jeg samlet de mest stillede. Læs med, hvis du overvejer at hoppe med på et af forløbene, men ligesom mange andre sidder med uafklarede spørgsmål. 

Kom til malekursus hos mette lindberg.

Spørgsmål # 1 

‘Får jeg lov at beholde undervisningsvideoerne fra online maleforløbet efterfølgende?’

Dette er nok det spørgsmål, som jeg får allermest.

JA, det gør du! Når forløbet slutter sender jeg dig et link til en side, hvor du kan downloade videoerne. Det betyder, at du får lov at beholde undervisningsvideoerne til evigt eje, så du altid kan hive dem frem, hvis du trænger til endnu en gang at få gennemgået teknikkerne. 

Spørgsmål # 2

‘Kan online maleforløbet ske at blive aflyst, hvis ikke der er nok tilmeldte?’

Det er heldigvis ikke sket endnu…

Det er meget forskelligt, hvor mange vi er på forløbet. Tidligere har jeg haft 2 grupper med 8 i hver og i nogle måneder har der kun været 3. Jo flere, der er med, jo flere er der naturligvis at blive inspireret af, hvilket kan være en fordel.

Spørgsmål # 3 

‘Jeg har allerede købt dine undervisningsvideoer. Kan jeg komme med på forløb alligevel, hvis jeg betaler differencen?’

Ja, det kan du!

Det betyder altså, at hvis du allerede har købt mine videoer til 995 kr. men nu godt kunne tænke dig at male med mig på sidelinjen, så er du velkommen til at komme med på online maleforløbet for 755 kr. 

Spørgsmål # 4 

‘Hvor meget tid skal jeg have til at male under forløbet? Jeg har nemlig ret travlt i én af ugerne’

Det er fuldstændig op til dig.

Det er bl.a. derfor, at jeg har lavet det her online malekursus. Det er uafhængigt af tid og sted, så du kan praktisk talt male HVOR du vil og HVORNÅR du vil. Skal du på ferie i én af ugerne, kan du også sagtens være med. Det er ikke sådan, at der er noget bestemt, som du SKAL nå hver dag.
 
Det er meget forskelligt, hvor meget mine kursister maler. Nogle går hjemme og har tid til at male hver eneste dag, imens andre kun har tid i weekenderne. Der er altså ingen regler og slet ingen pres fra min side til, hvor meget du får malet. Dog skal jeg naturligvis gøre det klart, at jo mere du maler, jo mere kan du udnytte muligheden for feedback fra mig. 

Spørgsmål # 5 

‘Jeg er utryg ved at være i sådan en gruppe, fordi jeg er nybegynder og er bange for, at der er nogen med, som er vildt gode til at male…’

Nu er det her jo ikke ligefrem et spørgsmål, men ikke desto mindre noget, jeg hører fra mange.

Jeg kan ikke sige det tit nok: Der er plads til ALLE på Mettes Maleskole. Både øvede og begyndere. Som jeg skrev til én den anden dag, så har dig som er nybegynder faktisk ofte nemmere ved de nye teknikker, fordi du ikke har en masse indøvede og indgroede vaner. Så meld dig endelig til på online maleforløbet.

Spørgsmål # 6 

‘Lægger du videoerne op løbende, eller ligger de allerede i gruppen fra start’

De ligger der fra start.

Tidligere har jeg lagt de 11 undervisningsvideoer op løbende, således at deltagerne fulgtes lidt ad i processen. Jeg synes, at der er stor læring i at stoppe op engang imellem og dvæle lidt ved de forskellige faser i maleriet. 

Men man har jo et standpunkt, til man tager et nyt, og nu er det altså sådan, at alle videoerne ligger der fra start. Så hvis du f.eks. den første uge på forløbet har ferie fra dit arbejde, så kan du bare gi’ los.

Spørgsmål # 7 

‘Forbliver den lukkede Facebook gruppe åben, når forløbet er slut?

Dette må blive et STORT rungende nej.

For mig ligger der stor værdi i at afslutte noget, så det ikke står “åbent” for længe og suger energi. Ja ja…kald mig bare langhåret! Men det er lidt ligesom, at et ufærdigt maleri, der har stået for længe og bare kigger på én, godt kan suge lidt energi. Sådan har jeg det i hvert fald. Eller det der projekt, som du er startet på ude i haven, men aldrig er blevet færdig med…kender du det?

Så jeg lukker altså gruppen, og det er derfor dit eget ansvar at få kopieret eventuel feedback fra mig, som du ønsker med dig, inden forløbet slutter. Til gengæld er der én STOR gruppe på facebook, hvor jeg kyler alle mine krusister hen efter endt forløb, så de alle kan sparre med hinanden efterfølgende. Og derinde er der livlig aktivitet, skulle jeg hilse at sige.

Spørgsmål # 8

‘Er det ok at købe billige materialer? F.eks. maling og lærreder fra Søstrene Grene eller Bilka?´

Ja! Helt bestemt!

Den måde jeg maler på, sætter ikke de store krav til kvaliteten af maling, og alt kan bruges. Hvis du er helt ny inden for maleriet og slet ikke har noget liggende derhjemme, så kan det godt virke voldsomt med alle de ting, du skal anskaffe der. Så derfor skal du endelig købe den billige maling. Det kan sagtens bruges. I øvrigt vil du blive overrasket over, hvor lidt maling, du faktisk bruger. Du kan evt. se materialelisten her

Det der er den store forskel fra den billigere hobbymaling til den dyrere kunstner- og studiomaling er lysægtheden. Blot så du er opmærksom på dette.

Spørgsmål # 9

‘Kommer jeg til at male et maleri præcis som dit Mette? Eller bliver det “mit eget”´

På de undervisningsvideoer, der er på forløbet, maler jeg ét maleri for at vise dig teknikkerne. Du kan vælge at følge mig eller du kan lave dit eget.

Ud af de ca. 50 kursister jeg har haft på mit malekursus indtil videre, har kun 2 forsøgt sig med at gøre som mig. Fordi det har de fundet mest tryghed i. Men langt de fleste maler deres helt egne farver, former og figurer, som de helt selv vælger – og på den måde bliver det deres eget maleri.

Det er jo også forskelligt, hvor meget erfaring man har i maleriet. Nogen går deres helt egne veje med mine teknikker, mens andre gerne vil følge mig lidt tættere. Og begge dele er helt ok.

Spørgsmål # 10 

‘Må jeg skrive til dig, hvis jeg har flere spørgsmål?’

Ja da! Gør endelig det.

Jeg sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Bare skriv til mig her

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *