Comments

dåser med spray i

Jeg er blevet helt vild med spraymaling. Mine yndlings lige nu er (surprice surprice…) spraymalingen i neon, som jeg bruger flittigt for tiden.

photo(9) kopi

Spraymaling er nemt at arbejde med. Den kan bruges til at skabe nogle rigtig fine effekter men kan samtidig også give ro i et ellers rodet maleri. Hvis der – og det gør der tit – sker lidt for meget i et maleri i form af mønstre og farver, så bruger jeg sprayen til at lægge en form for “dyne” oven på maleriet. Det giver som sagt ro og ikke mindst finish.

Jeg kunne godt tænke mig at eksperimentere lidt mere med spraymalingen – måske endda lære lidt grafitti-tricks for at skabe nogle nye effekter. Nå, det må blive en anden dag.

Som I kan se nedenunder, har jeg bl.a. brugt spray i kombi med malertape til at lave mønstre. Og så eksperimenterede jeg lidt i min brændestabel den anden dag 🙂

photo(9) kopi 3

photo(9)

photo(9) kopi 2

 

 

 

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *