Comments

at male på bestilling

maleri med farver

Som I sikkert ved, maler jeg gerne på bestilling. Det er jeg faktisk i gang med lige nu. Det er maleriet her over, men jeg har også gjort det flere gange før, f.eks. her, her og her

Det er skønt at få bestillinger, for det betyder jo, at der er nogle, der kan li’, hvad jeg laver, og så er det naturligvis fedt, at sælge nogle malerier. Måden, det fungerer på, er, at jeg får at vide, hvor stort maleriet skal være og hvad det er for nogle farver, vedkommende vil have i maleriet. Og så går jeg faktisk bare i gang. Jeg plejer altid at sige til folk, at de ikke SKAL købe maleriet, hvis det ender med, at de ikke bryder sig om det. Så vil jeg hellere have, at maleriet havner hos nogen, som bliver glade for det.

photo(22)

Selvom det er skønt med bestillinger, så er det faktisk ikke altid lige behageligt. For det første er jeg altid super nervøs for, om maleriet lever op til forventningerne. Hvad nu hvis vedkommende ikke kan li’ det? Derudover så fjerner et bestillingsarbejde også lidt af den kreative process, fordi jeg er bundet op af nogle bestemte retningslinjer.

Som jeg har snakket med andre kunstnere om, så er det bedste at adskille de to ting ad – altså bestillingsarbejderne og så de malerier, som jeg laver præcis, som jeg har lyst til. Begge dele er skam skønt, men det er bare to helt forskellige måder at male på. Heldigvis nyder jeg begge måder, men jeg skal dog ærligt indrømme, at den helt “frie” malerprocess er den, hvor jeg har det bedst. Helt uden pres og forventninger fra andre end mig selv.

Hvis du godt kunne tænke dig et bestillingsmaleri, så kan du bare kontakte mig, så vi kan snakke om, hvad du har lyst til.

MettesMaleri

Dette er din forfatter boks, hvor du skriver om dig selv, eller giver info om et eller andet. Du ændrer denne tekst ved at gå ind på "rediger min profil" oppe i højre hjørne. Rull lidt ned så finder du denne tekst.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *